Notícies

 • foto Casals d'Estiu 2021 29 d'abril de 2021

  Des de la Regidoria d'Educació i Joventut estem preparant els diferents Casals d'Estiu per aquest 2021 i estem molt emocionades per poder-vos-ho avançar. Cal recordar, que aquestes activitats compliran amb la normativa vigent i si cal, s'anirà adaptant als canvis que es puguin efectuar.

  Pròximament us podrem facilitar més informació: horaris, preus, tipus d'activitats, terminis, etc.

 • logo Calendari de preinscripció i matriculació de l'escola bressol municipal Els Ninots 28 d'abril de 2021

  Us fem coneixement del calendari de preinscripció i matriculació de l'escola bressol municipal Els Ninots curs 2021-2022

 • Campanya de donació de sang 28 d'abril de 2021

  Un cop més el Kaliu va acollir la Campanya de donació de sant que organitza el Banc de Sang i Teixits i amb la col·laboració de l'Institut El Vern.

 • portada Maig Cultural 2021 Liçà de Vall 27 d'abril de 2021

  Repensem un poble amb més inquietud social, més sostenible, més dinàmic, més cultural, més feminista, més igualitari i, per damunt de tot, més solidari. La solidaritat, l’empatia i la tolerància són actituds i principis per una societat millor.
  La cultura i les polítiques entorn al benestar de les persones han de ser una veritable eina de transformació social. Per això estem molt il·lusionats amb el projecte que avui us presentem: el Maig Cultural, una nova proposta que pretén interpel·lar la població, a partir d'una programació cultural, al voltant d'un centre d'interès de caràcter social, local i global.
   

 • CARTELL Inauguració de la ràdio municipal de Lliçà de Vall "RÀDIO KALIU" 23 d'abril de 2021

  Avui divendres 23 d’abril inaugurem la ràdio municipal  de Lliçà de Vall “RÀDIO KALIU”, iniciarem les emissions amb la cobertura de la festa de Sant Jordi des de l’estudi mòbil instal·lat a la Plaça de la Vila, seguirem donant cobertura als 10 anys de Municipi Lector de 16 a 19h, entrevistarem a il·lustradors, als col·laboradors de la ràdio, als joves que han participat a la gran cadena lectora, entrevistarem a l’alcaldessa, i retransmetrem en directe el lliurament de lots de llibres a les escoles i micros oberts, cançons i poesia.
  Encara que comencem amb la ràdio estem en emissió de fase de proves i està obert a tothom que participi!
  Ens podeu buscar a Instagram @radiokaliui escoltar-nos des del web www.radiokaliu.cat

 • portada Arriba Sant Jordi i tornen les roses i els llibres 23 d'abril de 2021

  Enguany, la Festa de la Primavera fa un tomb per deixar pas a una diada de Sant Jordi especial en què posarem al capdavant la cultura.
  L’hem pensada en clau de llibre i amb la idea d’instaurar-la, que tingui llarg recorregut i que Lliçà de Vall sigui també un dels punts de trobada cultural.
  Tindrem tots els elements per fer-ho possible i ens fa molta il·lusió celebrar dos aniversaris importants: els 30 anys de la Biblioteca Municipal i els 10 anys de Lliçà de Vall, Municipi Lector.
  Llibres i roses per a tothom, perquè sempre hi ha un llibre que ens espera i una rosa que ens fa més feliç.
  Gaudim, doncs, d’aquesta diada i recordem que #laculturatambécura

 • cartell Torna el DeixaLlibres per Sant Jordi a la xarxa comarcal de deixalleries 22 d'abril de 2021

  El Consorci promou la campanya per a la recuperació de llibres usats a la xarxa de deixalleries comarcal.

 • foto Nova convocatòria d'ajudes 20 d'abril de 2021

  L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha obert una nova convocatòria d’ajudes destinades a establiments i activitats del sector comercial o de serveis i per autònoms de diferents àmbits afectats econòmicament per la pandèmia. La convocatòria també inclou subvencions per a la posada en funcionament de noves activitats des de gener de 2020. Trobareu informació sobre les bases de subvenció a la web municipal i a través de les xarxes socials oficials de l’ajuntament.

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30