Notícies

 • portada Arriba Sant Jordi i tornen les roses i els llibres 13 d'abril de 2021

  Enguany, la Festa de la Primavera fa un tomb per deixar pas a una diada de Sant Jordi especial en què posarem al capdavant la cultura.
  L’hem pensada en clau de llibre i amb la idea d’instaurar-la, que tingui llarg recorregut i que Lliçà de Vall sigui també un dels punts de trobada cultural.
  Tindrem tots els elements per fer-ho possible i ens fa molta il·lusió celebrar dos aniversaris importants: els 30 anys de la Biblioteca Municipal i els 10 anys de Lliçà de Vall, Municipi Lector.
  Llibres i roses per a tothom, perquè sempre hi ha un llibre que ens espera i una rosa que ens fa més feliç.
  Gaudim, doncs, d’aquesta diada i recordem que #laculturatambécura

 • imatge Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya A partir del 9 d'abril 8 d'abril de 2021

  La Generalitat justifica el retorn al confinament comarcal a partir de divendres també per a la bombolla de convivència a causa del ritme d'ingresos a les UCI.
  ​La mesura entra en vigor a partir de les 00.00 d'aquest divendres 9 d'abril i estarà vigent cada dia, de dilluns a diumenge. En principi, fins al 19 d'abril.

 • cartell XXXIX Jocs Florals Lliçà de Vall 2021 25 de març de 2021
 • ple Ple Municipal en directe i via internet 19 de març de 2021

  L’Ajuntament de Lliçà de Vall retransmetrà la sessió ordinària del Ple que es farà telemàticament el proper dia 25 de març de 2021, a les 20.00h en “streaming” en directe i via internet.
  Per veure el Ple en directe (des d’Instagram) podeu fer clic a l’enllaç de la bio.

 • cartell Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 15 de març a Catalunya 12 de març de 2021

  A partir del dia 15 de març es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2. 

 • cartell Nou skatepark a Lliçà de Val 5 de març de 2021

  El nou pressupost del 2021 compta amb un nou skatepark per a totes aquelles persones que vulguin fer-ne ús. Com que el principal ús d'aquest equipament esportiu són les persones adolescents i joves, serà la Regidoria de Joventut la que dinamitzarà i gestionarà aquesta nova instal·lació que estarà ubicada en l'actual Skatepark.

 • foto Estudi de la qualitat de l'aire al municipi 5 de març de 2021

  Un estudi conjunt de l’Ajuntament de Lliçà de Vall i la Diputació de Barcelona ha analitzat els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) per conèixer els nivells d'aquest contaminant atmosfèric en els diferents barris i carrers del poble.

 • cartell Dia Internacional de la Dona, 8 de març 4 de març de 2021

  El proper dilluns 8 de març a les 12h per plataforma Zoom, lectura compartida del manifest institucional en col·laboració amb l'alumnat de l'Institut El Vern.

  Si feu clic a la notícia podreu entrar a l'enllaç de la plataforma Zoom.

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30
Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:30