Lliçà de Vall es prepara per celebrar els 10 anys de la Festa del Glaç

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 10:39

La Festa del Glaç arriba a la seva desena edició i recupera el seu antic format després de la pandèmia els pròxims 23 i 24 d'octubre

La Festa del Glaç està de celebració. Enguany fa 10 anys que es celebra la festa més gran de Lliçà de Vall, feta entre tots els veïns i veïnes i que serveix per homenatjar una part molt important del patrimoni del municipi. Aquesta edició recupera el format habitual després de la interrupció el 2020 per culpa de la pandèmia i l'anul·lació per pluja del 2019. 

El dia 23 la festa començarà a les 16h i s'allargarà fins les 23h. Durant tota la tarda s'oferiran 4 passis del plat fort de la festa, l'obra de teatre Històries dels Pous de GlaçSota la direcció de Mònica Lucchetti, actors i actrius locals, cantaires de la Coral Lliçà de Vall i El Cor de La Vall, la Colla de Gegants, la Colla de Ball de Gitanes i uns incansables tramoies ens explicaran petites històries relacionades amb els pous de glaç i que tal vegada van esdevenir, o no... Els passis seran a les 17h, les 18.15h, les 19.30h i les 20.45h. A les 22h, els Diables de la Vall del Tenes seran els encarregats de posar punt i final a la vetllada. 

Diumenge 24 la festa es reprendrà des de les 11h fins les 14h. A primera hora, La Tresca i la Verdesca oferiran l'espectacle familiar Zum. Més endavant, a les 12.30h, l'orquestra Bandeltenes oferirà un concert de tot el seu repertori per celebrar el seu 10è aniversari. També diumenge, el públic podrà veure l'exposició de fotografies del lliçanenc Màrius Gómez. 

Tan dissabte com diumenge, tot el públic assistent podrà passar pel Mercat del Glaç, que comptarà amb un mercat de pages amb productes locals, un petit mercat de capricis i un mercat d'artesania de proximitat. També es podrà gaudir d'un espai de jocs i tallers infantils i familiars, les visites guiades als pous de glaç, l'exposició retrospectiva dels 10 anys de la Festa del Glaç i un espai de restauració on poder menjar i beure. Com a novetat, aquest any es desenvoluparà tota l'activitat dins el bosc dels pous de glaç. 

Podeu consultar el programa i tota la informació a la pàgina de la Festa del Glaç.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 10:45