Lliçà de Vall escalfa motors per la Festa Major

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 08:49

L'Ajuntament fa un recordatori a no abaixar la guàrdia i respectar totes les mesures de prevenció contra la Covid-19

Demà comença la Festa Major 2021 de Lliçà de Vall. Des del divendres 2 de juliol fins el diumenge 4, més d'una vintena d'actes ompliran carrers i places del nostre poble. Enguany la festa segueix marcada per la presència de la pandèmia del coronavirus. L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat i recorda que la Covid-19 encara no s'ha acabat. La mascareta serà obligatòria en tots els actes de la programació, i només es podrà treure en espais habilitats per menjar i beure i en aquelles ocasions on la distància de seguretat ho permeti. Així doncs, caldrà dur-la posada en tot moment i s'hauran de seguir les indicacions dels membres de l'organització i de la Policia Local.

Ens acostem a la Festa Major amb unes bones xifres de participació, amb dos dels tres actes que requereixen de reserva prèvia amb les localitats exhaurides. Concretament, l'espectacle de Xiula i el del Mag Lari. La resta d'espectacles i actes comptaran amb registre de persones in-situ, per la qual cosa s'assignaran les localitats disponibles al moment.

Durant la Festa Major es podran observar diverses pancartes a la zona d'actes amb missatges de sensibilització. Es tracta d'una campanya conjunta de l'Ajuntament de Lliçà de Vall i la Diputació de Barcelona per tal de garantir una Festa Major cívica i saludable.

Els actes de Festa Major obligaran a tallar un tram del Passeig de l'Església, concretament entre la comarcal C-155 i el Camp de Futbol. Podeu consultar les rutes alternatives en aquest enllaç.

Molt bona Festa Major a tothom!

Darrera actualització: 01.07.2021 | 10:39