Lliçà de Vall celebrarà la Festa Major del 2 al 4 de juliol

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 12:20

Més d'una vintena d'activitats ompliran els carrers i places de Lliçà de Vall per celebrar la Festa Major, que enguany segueix afectada per les mesures de prevenció contra la Covid-19

Lliçà de Vall es prepara per celebrar la Festa Major d'aquest 2021. Tot i que la situació sanitaria ha millorat, el programa encara es veu afectat per les mesures de prevenció de la Covid-19. La regidoria de Festes, però, ha intentat que aquesta Festa Major fos el màxim de completa possible.

El programa, dia a dia

Els actes de Festa Major tindran el seu tret de sortida el divendres 2 de juliol a les 19h amb el concert familiar del grup Xiula i el seu espectacle Big Chicken. Prèviament, es farà la benvinguda institucional que donarà inici a la festa. La cercavila de Batukamelotó acompanyarà les persones assistents fins la Plaça de la Vila, on es podrà gaudir d'un sopar ofert per foodtrucks d'autor. A les 22h, el còmic Txabi Franquesa presentarà el seu espectacle Escocía i el grup local En El Dique oferirà un concert acompanyats de The Mares and The Pares. Paral·lelament, a Can Coll es podrà gaudir de l'espai "La Festa Tranquil·la", un indret on relaxar-se tot gaudint de música ambient i amb el concert de Nil Nadal mentre es gaudeix d'una beguda. L'espai d'El Kaliu acollirà els concerts de grups emergents de la zona, concretament de Sabana i de Perifèria

La festa continuarà dissabte 3. Al matí, les colles de Festa Major competiran en un torneig de pàdel. A la tarda, l'espectacle familiar Animàlia, de Sàndal Produccions, obrirà la jornada d'activitats de tarda. A les 20h, a la Plaça de la Vila, l'Orquestra Venus oferirà el concert de Festa Major amb els clàssics de tota la vida. Allà mateix, una nit més, es podran degustar els plats de les quatre foodtrucks per sopar. A les 21:30h, els diables faran els seus tradicionals versots i oferiran un espectacle de foc i llum. A la nit, triplet de concerts: a la Plaça de la Vila, les millors versions de Los 80 Principales, i a El Kaliu, Saigon i LNDB començaran la nit, que acabarà amb els aclamats The Tyets, vinguts directament des del Maresme. A "La Festa Tranquil·la" de Can Coll, Queralt Albinyana oferirà un concert amb El blues d'elles per amenitzar l'ambient. 

Finalment, diumenge 4 de juliol entrarem a la recta final de la Festa Major d'enguany. El matí arrencarà amb un seguit d'activitats de les entitats a Can Coll: concentració i gimcana de l'ASR, el recital de poesia i la trobada múltiple per jugar a escacs. A les 10h, segona ronda del torneig de pàdel de les colles, i a les 11h una de les activitats estrella de la festa: el tobogan gegant d'aigua, que s'instal·larà al carrer Garrotxa. A la tarda, Can Coll acollirà els tallers infantils "Trepitgem Fusta" i els que oferirà Talleret Craft. Un cop acabats els tallers, les havaneres i el rom cremat s'obriran pas amb el concert de Port Bo a les 20:30h. Com cada vespre, les foodtrucks de la plaça oferiran el sopar a les persones allí presents abans de l'últim espectacle de Festa Major: Una nit amb el Mag Lari, on el conegut mag català combinarà màgia i il·lusió amb un munt d'humor. I com no podia ser d'una altra manera, la Festa Major acabarà amb el tradicional castell de focs quan arribi la mitjanit. 

Durant els tres dies de Festa Major es durà a terme el joc "L'assassí de la pastanaga", que organitza El Kaliu. Es tracta d'un joc de carrer obert a tota las població. Podeu trobar més informació a infollicadevall.assassiapp.com i les inscripcions s'han de fer fins el dijous 1 de juliol creant un usuari en aquest enllaç: llicadevall.assassiapp.comTambé es podran visitar, a Can Coll, els dibuixos infantils de Festa Major, sempre que hi hagi activitats infantils en aquest espai.

Aspectes a tenir en compte

Aquest any, tota la programació queda subjecte als canvis que es puguin produir a les mesures contra la Covid-19, per tant es recomana anar comprovant el web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament per comprovar possibles modificacions. De la mateixa manera, caldrà seguir les mesures establertes en el programa. Trobareu tota la informació sobre aquest aspecte a l'espai web de la Festa Major. En aquest espai també trobareu els formularis de reserva per a aquelles activitats que ho requereixen. Durant aquesta setmana es farà arribar el programa de la festa a totes les llars de Lliçà de Vall.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 14:24