La celebració de la Diada Nacional de Catalunya es trasllada als nous jardins de Can Coll

Dijous, 31 d'agost de 2023 a les 13:27

En l’acte institucional es farà públic el nou nom d’aquests jardins

Lliçà de Vall traslladarà la celebració de la Diada Nacional de Catalunya als jardins nord de Can Coll, que es van estrenar el passat mes de març. Si bé l’any passat la celebració ja va ser a la masia de Can Coll, enguany l’escenari es trasllada als nous jardins. De fet, en l’acte institucional de la Diada es farà públic el nom que s’ha triat per aquest espai.

L’acte començarà a les 11.15 h amb el missatge institucional, la lectura de poemes dels Amics de la Poesia i l’actuació del trio “Clau de Fa”, format pels alumnes de l’Escola de Música de la Vall del Tenes. Finalment es faran les ofrenes florals d’entitats i grups municipals i es farà un cant conjunt dels Segadors juntament amb la Coral Lliçà de Vall.

L’acte finalitzarà amb un concert-vermut a càrrec del grup “Les Betzuca”.

Aquell mateix dia tindrà lloc la XXXIV edició de la Cursa de la Vall del Tenes. La sortida serà a les 9 h des de la Fundació OTA de Santa Maria del Vallès, a Lliçà de Vall, i finalitzarà a les instal·lacions esportives Pinedes del Castellet de Santa Eulàlia de Ronçana. Les inscripcions tenen un cost de 8 euros i inclouen l’assegurança, l’esmorzar, el servei de dutxa i un obsequi. Per fer-les cal entrar a www.mancomunitatvalldeltenes.cat

Darrera actualització: 31.08.2023 | 13:34

Imatges