El nou jardí de Can Coll obre les seves portes aquest diumenge

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 13:41

Els treballs de renovació, que han durat set mesos, han permès crear un nou espai verd obert a la ciutadania

Recta final de les obres del jardí de Can Coll. Els treballs, que van començar el mes de setembre, han durat set mesos. El projecte té l’objectiu de transformar el jardí nord de Can Coll en un espai verd públic per ser utilitzat i gaudit pels veïns i veïnes de Lliçà de Vall. La seva posició, propera al nucli urbà i en especial a la Plaça de la Vila, fan possible i adient aquesta transformació.
La proposta ha potenciat els valors vegetals i patrimonials existents d’aquest espai lliure, reordenant-lo i clarificant-ne l’estructura, els accessos i les circulacions.

Aquest diumenge 26 de març tindrà lloc l'acte d'obertura al públic d'aquest espai, que vol ser un nou espai verd obert a tota la ciutadania. De fet, el jardí estarà obert de les 8 a les 20 h entre els mesos d'abril i octubre, mentre que del novembre al març s'obrirà de 8 a 18 h. En l'acte hi haurà animació musical i també un pica-pica.

El jardí compta amb un passeig paral·lel a la masia, on s’hi trobaran uns bancs per seure a l’ombra dels ametllers. Els parterres compten amb plantes autòctones de baix manteniment i a la fosa de la masia s’hi ha fet un tractament amb plantació arbustiva. La circulació per l’entorn es farà a través d’un camí de sauló sòlid, que serveix de passeig per l’interior del jardí i que està dotat d’enllumenat. La resta de l’entorn serà un prat de plantació salvatge propi de la mediterrània.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 14:00