Hemeroteca de notícies i agenda

  Setmana Europea Activitats Setmana Europea de la Prevenció de Residus 12 de novembre de 2015
  Dissabte 21 de novembre en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Des de la regidoria de Medi Ambient us animem a que participeu de forma activa en aquest jornada d’abast Europeu.
  Institut Català de la Salut Urgències Cap de la Cruïlla al Cap de Lliçà de Vall 18 de novembre de 2015
  Per qüestions de manteniment de la instal·lació del CAP de la Cruïlla, el Centre romandrà tancat des del vespre del divendres dia 20 de novembre fins el dia 22 de novembre.L'atenció de les urgències d'atenció continuada durant aquest període les faran al CAP de Lliçà de Vall. Inicialment havien pensat realitzar-la al CAP de Sta Eulàlia, però un cop valorades les característiques del centre, al tractar-se d'un centre de 3 plantes, amb les consultes separades de l'entrada principal, han valorat com a millor alternativa la ubicació de l'Atenció Continuada al CAP de Lliçà de Vall.
  Processionària Tractaments contra la processionària 20 de novembre de 2015
  Es comunica a tots els veïns que des de dilluns dia 23 fins a dijous 26 de novembre es portarà a terme per part d’una empresa especialitzada, el tractament fitosanitari de la processionària del pi als espais de titularitat pública amb presència d’espècies susceptibles de ser tractades per prevenir aquesta plaga. Les zones a tractar són les marcades al plànol adjunt.
  Sessió Ordinària del Ple de l'Ajuntament 23 de novembre de 2015
  Es dóna coneixement que es convoca la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament pel proper dijous 26 de novembre de 2015 a les 20.00h, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.
  Butlletí digital: Subscriu-te al nostre butlletí 24 de novembre de 2015
  Voleu rebre el resum setmanal dels avisos, notícies i activitats de l'agenda per correu electrònic? nomès heu de clicar a la pestanya actualitat, butlletí municipal, introduïr el vostre correu electrònic, i fer clic a subscriu-me. Serà una forma de sentir-te més informat que mai. 
  Violència de gènere Lliçà de Vall commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones 24 de novembre de 2015
  Lliçà de Vall commemorarà aquest dimecres, 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones amb una concentració a les 12.00h a la Plaça de la Vila.Durant l’acte es llegirà el manifest, es recitarà un poema i es faran reflexions per part de l’alumnat de l’Institut el Vern.Finalment es guardarà un minut de silenci en record de totes les víctimes de la violència de gènere.Durant tot el dia hi haurà penjada al balcó de la Casa de la Vila una pancarta amb el lema “Contra les Violències Masclistes.
  Dia Mundial Sida Dia Mundial de la Sida 2015 1 de desembre de 2015
  Cada 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Sida. Persones de tot el món uneixen esforços per fomentar la conscienciació en relació amb el VIH/sida i mostrar solidaritat internacional.
  Ple extraordinari 1 de desembre de 2015
  Es dóna coneixement que es convoca la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament pel proper dia 3 de desembre de 2015 a les 20.00h, a la sala de plens de la Casa de la Vila.
Darrera actualització: 29.03.2017 | 12:33

Opcions

Darrera actualització: 29.03.2017 | 12:33