Casal de Joves el Kaliu

El Casal de Joves EL KALIU és un equipament de Lliçà de Vall de titularitat municipal i que ofereix un espai de trobada per a les persones joves, que facilita i ofereix serveis especialitzats en l’atenció a les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu.
 

Sala Tallers: aquesta sala té una capacitat de 34 persones i està pensada per fer activitats en grup i reunions. Compta amb taules plegables, cadires i una pica.

Sala Polivalent: és la sala més gran de l’equipament i permet acollir activitats molt diverses com concerts, teatres, xerrades, projeccions d’audiovisuals, balls, Fòrums Joves, etc. El seu aforament és de 92 persones.

Sala de reunions: és un espai més petit que permet treballar en reduïts grups d’un màxim de 13 persones. També consta de taules i cadires.

Ludoteca: espai dotat amb diversos jocs de taula, un futbolí, una taula de ping-pong, un televisor, un equip de música i una Playstation. Aquesta sala té una capacitat de 31 persones.

Espai de ràdio: aquesta sala permet participar de diferents activitats de la ràdio i també ofereix la possibilitat de ser una sala de gravació.

Bar-vestíbul-terrassa: eix central de l’equipament i de trobada que uneix les diferents sales i serveis de l’equipament juvenil.

Escenari exterior: la façana est de l’equipament disposa d’un escenari de pedra que pot fer funció de placeta on realitzar tallers. Està dissenyat per poder-hi fer les actuacions i espectacles adreçades a un gran públic, en dates i festes assenyalades, i a l’aire lliure.

Skatepark: equipament esportiu d’ús exclusiu per a bicicletes, skates i scooters.

Passeig de l'Església, 1 - 08185 Lliçà de Vall - Barcelona
Telèfon: 938 608 897
Adreça electrònica: lldv.joventut@llissadevall.cat
Lloc web: www.elkaliu.cat/
Horari:  
De dilluns a dissabte de 16 h a 20 h
*El divendres fins les 21 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.12.2023 | 08:51