CER - Centre d'Estudis i Recerca de Lliçà de Vall -

Retorn de la Jornada Participativa sobre els usos de Can Coll i Presentació del Centre d'Estudis i Recerca de Lliçà de Vall

foto

Comunicat de premsa 11/05/2018
Ajuntament de Lliçà de Vall

 

RETORN DE LA JORNADA PARTICIPATIVA SOBRE ELS USOS DE CAN COLL I PRESENTACIÓ DEL CENTRE D’ESTUDIS I RECERCA DE LLIÇÀ DE VALL

 

Aquest divendres 11 de maig al vespre, es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lliçà de Vall la sessió de retorn i validació de les propostes sorgides de la jornada participativa sobre els usos de Can Coll.

La jornada fou el 10 de març i hi van assistir una seixantena de participants que, dividits en tres grups, van elaborar i treballar les propostes d’usos dels tres espais de l’equipament: la planta baixa, la planta noble i els jardins. El document que les recull s’ha presentat i validat, amb les pertinents correccions, per part dels participants, i s’entregarà a la Mesa de Can Coll, formada pels càrrecs electes i assessorada pels tècnics municipals pel seu estudi i execució.

A part, quan es van fer les visites obertes a la població, en el moment de l’adquisició de la masia, i uns dies abans d’aquesta jornada participativa, es van recollir butlletes amb propostes sobre aquests usos, que s’han incorporat al document.

A continuació, es va obrir la sala al públic en general per presentar la nova entitat del municipi: el Centre d’Estudis i Recerca (CER) de Lliçà de Vall, sorgit de la iniciativa de diverses persones interessades en els diferents àmbits del municipi: història, natura, població, etc.

Aquesta entitat està oberta a tothom  i ja té en previsió i en marxa alguns estudis. Els interessats s’hi poden posar en contacte a través cer.llissadevall@gmail.com o bé adreçar-se a Can Magarola: 938445380.

Presentació del blog: CER

Enllaços

Notícies

Darrera actualització: 01.09.2021 | 09:11