El Kaliu posarà en marxa el seu bar per primera vegada aquest setembre

Dimecres, 8 de setembre de 2021 a les 11:04

La Fundació Viver de Bell-lloc, d’integració laboral, portarà la gestió del servei

El pròxim 1 d’octubre el casal de joves El Kaliu farà la inauguració del bar de l’equipament, que entra en funcionament per primera vegada des que es va construir l’edifici l’any 2009. Durant aquests 12 anys, el bar ha funcionat en ocasions puntuals gestionat per part del propi jovent que passava per El Kaliu. Ara, l’espai estarà gestionat per la Fundació Viver de Bell-lloc, una entitat vallesana que treballa des de fa 39 anys per la inclusió social i laboral de persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental, que oferirà una carta amb producte de proximitat.

El bar de El Kaliu obre les seves portes amb la intenció de ser un punt de trobada per a tota la població de Lliçà de Vall. L’espai comptarà amb programació habitual i activitats puntuals per tal que tots els veïns i veïnes de Lliçà puguin prendre’n part i participar-hi. A més a més, aprofitant que l’equipament és també la seu de Ràdio Kaliu, es convida a totes aquelles persones interessades en participar-hi a fer-ho i a crear un espai de convivència i trobada social.

Les persones que assisteixin a la inauguració també podran conèixer de primera mà el nou mobiliari i decoració que s’ha instal·lat a El Kaliu, que també s’ha pintat aquest estiu per tal d’higienitzar l’espai.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 12:14