Transport Urbà

L’Ajuntament de Lliçà de Vall ofereix un servei de transport urbà per a millorar la connectivitat i la mobilitat del municipi.

El transport urbà de Lliçà de Vall està composat per dues línies de bus i un servei de transport a demanda (TAD).

Bus

Per una banda, la línia 1 del bus cobreix els barris de Can Salgot, Can Prat, la Miranda i Cantallops. D’altra banda, la línia 2 recorre Ca l’Estapé, Can Vilardebò i el Mas Gordi. Totes dues línies finalitzen al centre urbà. El servei de bus té cinc expedicions diàries en sentit centre i sis expedicions diàries en sentit urbanitzacions. El bus funciona de dilluns a divendres en dies lectius (els festius i durant l'agost el servei no circularà).

TAD (Transport a Demanda)

Per reforçar el bus, l’Ajuntament ofereix un servei de transport a demanda (TAD) de la mà de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

Aquest TAD serveix per desplaçar-se des d'un punt del municipi (casa vostra, per exemple) fins a qualsevol de les 42 parades disposades a tot el municipi. El TAD funciona els dies feiners de 8.30 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores. Des del gener del 2024 també funciona tots els dissabtes (excepte els que siguin festius) de 16 a 20 h.

Per demanar el servei podeu fer-ho a través de l’app Flexitransport (reserva mínim 2 hores abans) o bé trucant al 900 69 65 66 (mínim 24 hores abans, i sempre en dies feiners de 8 a 16 h per a noves reserves o de 8 a 19h per cancel·lar-les ).

Preus dels serveis

Pel què fa al servei de bus, els preus són els mateixos que a l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità):

  • Bitllet senzill: 2,40 €
  • Títols ATM: Tots són vàlids (T-Casual, T-Usual, etc.). Es poden adquirir a l’estanc i als punts de venda ATM.

Destaquem la T-16, un títol gratuït per a joves de 4 a 16 anys que es pot tramitar a www.t-16.cat i amb el qual podran fer ús il·limitat del bus de franc.

  • Títols Sagalés. S1, S2 i S3: Són abonaments de 10 viatges que no admeten transbord amb altres serveis. Es poden adquirir a l’estanc.

D’altra banda, pel què fa al servei del transport a la demanda (TAD) el preu del recorregut és de 2 € per trajecte.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 14:04