Borsa de Treball SEOVT

Què és el SEOVT? El Servei d'Ocupació de la Vall del Tenes (SEOVT) és un servei per a empreses i demandants de feina que s'ofereix als municipis de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Santa Eulàlia de Ronçana. La seva seu es troba a Lliçà d'Amunt, si bé els seus tècnics es desplacen als diferents municipis a hores convingudes per fer la inscripció d'usuaris al SEOVT i orientar-los sobre com buscar feina.

Serveis que oferim

Intermediació laboral

A través de la seva borsa de treball, el SEOVT fa d'intermediari entre les empreses que necessiten treballadors i els usuaris que busquen feina a la zona. Les ofertes de feina s'actualitzen cada setmana i s'exposen al SEOVT i als ajuntaments dels altres municipis de la Vall del Tenes. 
Es poden consultar a la web i descarregant l'APP.

Club de Feina
És un espai del SEOVT on trobareu la premsa local, les ofertes de feina pròpies de la borsa de treball del SEOVT, les ofertes de feina del SOC(Servei d'Ocupació deCatalunya) i d'altres ajuntaments de la província de Barcelona. També hi trobareu adreces i guies d'interès per a la recerca de feina i informació sobre formació: llistes d'empreses de treball temporal, empreses de selecció, pàgines web laborals, models de currículums,cartes de presentació, modalitats de contractes, estudiar i treballar a l'estranger, etc. El Club de Feina d’ordinadors amb accés a Internet . Trobareu un tècnic a la vostra disposició per assessorar-vos o ampliar informació del que necessiteu. Horari CLUB FEINA de 9.30 a 13 hores TOTS ELS DILLUNS a la seu del SEOVT

Orientació

Us oferim tallers gratuïts sobre com preparar un CV eficient, practicar una entrevista de feina, descobrir les teves competències, planificar el teu objectiu, etc., així com un seguiment personalitzat per resoldre els vostres dubtes al llarg del procés de recerca de feina.  Per fer ús d'aquests serveis, heu d'estar inscrits al Servei d'Ocupació la Vall del Tenes (SEOVT). Per fer la inscripció, heu de contactar amb OAC per demanar cita prèvia. Per gaudir dels serveis del SEOVT heu de pertànyer a un dels quatre municipis integrants de la Mancomunitat.Qui gestiona el servei?

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE LA VALL DEL TENES, integrada pels municipis següents: Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Sta. Eulàlia de Ronçana.

SEOVT

c. del Doctor Bonet, 1, Baixos. Lliçà d'Amunt - 08186 Lliçà d'Amunt - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 415 812
Adreça electrònica: seovt@mvalltenes.cat
Lloc web: www.seovt.org/
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Per concertar una entrevista cal demanar hora prèviament
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.10.2018 | 09:38

Enllaços

Imatges