L'Ajuntament de Lliçà de Vall decreta noves mesures per fer front a la sequera

Dijous, 8 de febrer de 2024 a les 13:51

Es fa públic un ban amb 9 punts on es recullen mesures específiques

L'Ajuntament de Lliçà de Vall, en una aposta ferma per la lluita contra la sequera, fa públic un ban on es decreten noves mesures que s'aplicaran de forma immediata al nostre municipi, més enllà de les que ja va decretar l'Agència Catalana de l'Aigua el passat dijous.

En destaca el control sobre l'ompliment o reompliment de piscines, tant de les existents com de les noves, que resta prohibit. També el tancament de les dutxes dels equipaments esportius, que només es mantindrà durant el cap de setmana en aquelles instal·lacions on s'hi duguin a terme competicions.

Com a mesures pròpies, l'Ajuntament instal·larà vàlvules reductores d'entrada d'aigua als equipaments esportius, es prendran mesures de reducció del consum en via pública, manteniments i neteja. També s'hi recullen les inversions i projectes que farà el consistori en aquest sentit:

  1. Redacció del projecte de sectorització i reducció de pressions de la xarxa municipal d'abastament d'aigües de Lliçà de Vall (535.000 €).

  2. Sol·licitud de finançament a l'ACA per valor de 300.000 € per a l'execució del projecte de sectorització i reducció de pressions de la xarxa municipal d'abastament d'aigües de Lliçà de Vall.

  3. Sol·licitud de finançament per valor de 10.000 € a la Diputació de Barcelona per a la realització de la segona campanya de millora de l'eficiència de la xarxa municipal d'abastament d'aigües

  4. Posada en marxa de campanyes de conscienciació social, informatives, de bones pràctiques i d’estalvi d’aigua amb caràcter informatiu i pedagògic, que s’estan aplicant des de l’estat de Prealerta.

Podeu llegir el ban en el document adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 08.02.2024 | 14:03