Segon taller de diagnosi - POUM Lliçà de Vall

Dijous, 14 de juny de 2018 a les 17:00

El passat dissabte 9 de juny, el Centre Cívic Can Magarola va acollir el segon taller de diagnosi del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Lliçà de Vall i que té per objectiu implicar als veïns i veïnes en el procés de revisió del Pla vigent i en la definició del futur del poble.

El Sr. Xavier Serrate, l'alcalde, va donar la benvinguda als assistents i posteriorment l’equip de GMG encarregat de la participació, vas fer una breu explicació del procés participatiu i la dinàmica i temes a debatre en el taller. A més a més, es va comptar amb una exposició dels principals resultats de la diagnosi a càrrec dels tècnics de l'equip redactor del POUM.

La trentena de participants es van dividir en quatre grups, cadascun d’ells amb un dinamitzador amb la finalitat de potenciar la discussió i recollir les màximes aportacions durant dues hores. Aquest segon taller de diagnosi es va centrar en els temes de mobilitat, sòl no urbanitzable i espais oberts, i patrimoni, incorporant en de manera transversal el vector salut.

L’acte va concloure amb un plenari de les principals idees sorgides en cadascun dels grups de treball amb la finalitat de posar en comú els diferents aspectes debatuts i compartir les opinions amb la resta de participants.

El proper 22 de setembre es preveu un darrer taller de propostes a partir dels primers criteris i línies estratègiques proposades. Esperem encoratjar a la ciutadania a venir i així reflexionar  conjuntament i crear debat i consens de sobre el futur urbanístic del municipi.

Properament, es penjarà a la pàgina web els informes dels resultats del taller de diagnosi així com de l'enquesta que es va obrir al conjunt de la ciutadania.

Darrera actualització: 14.06.2018 | 18:26