Obertes les inscripcions pel curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 13:30

La formació serà del 22 de desembre al 9 de gener a l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes

Ja estan obertes les inscripcions del curs intensiu de Nadal per obtenir el títol i carnet de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. Com cada any, El Kaliu organitza el curs, juntament amb la resta dels serveis de joventut de la Vall del Tenes.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a El Kaliu (lldv.joventut@llissadevall.catfins al 16 de desembre. S'hi poden inscriure els i les joves majors de 18 anys.

La formació, que té un cost de 200 euros per alumne (15 euros menys que en l'edició passada), s'iniciarà dijous 22 de desembre a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes (Lliçà d'Amunt) i finalitzarà el 9 de gener.

El curs de monitors/es de lleure prepararà a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, tant en el terreny lectiu com en el pràctic. En superar el curs, s’obtindrà un diploma que capacitarà a l’alumne per dur a terme activitats educatives, organitzant, dinamitzant i avaluant les intervencions en projectes i entitats del lleure educatiu.

Darrera actualització: 15.11.2022 | 09:34