Nova oportunitat per vacunar-se contra la Covid-19 sense cita prèvia al CAP La Cruïlla

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 12:30

Aquesta segona acció vacunal tindrà lloc divendres 24 de setembre, de 14 a 20h, al CAP La Cruïlla

Amb l’objectiu d’incentivar la vacunació contra la Covid-19 i fer-la el més accessible possible, divendres 24 de setembre es durà a terme una segona acció puntual de vacunació contra la Covid-19 al CAP La Cruïlla. Així doncs, totes les persones que vulguin vacunar-se aquest divendres, poden dirigir-se de 14 a 20h al CAP La Cruïlla de Lliçà d’Amunt (carretera de Granollers a Caldes, Km 7,5).

Cal tenir en compte que les persones de 12 a 15 anys han d’anar acompanyades del seu pare, mare o tutor/a legal. En cas que no els puguin acompanyar, han d’anar amb algú que estigui correctament autoritzat, mitjançant l’autorització d’acompanyament que es pot descarregar a CanalSalut.

Aquests propers dies i setmanes són claus per aconseguir augmentar el màxim possible la cobertura vacunal. Per això, es posen tots els esforços per assolir la immunització i es fa una crida a la població que encara no està vacunada, a que ho faci. Igualment, es recorda que per estar ben protegits, cal comptar amb la pauta completa de vacunació.

A part de l’acció puntual de vacunació del dia 24 al CAP La Cruïlla, per vacunar-se es pot demanar hora a través del web vacunacovidsalut.cat

Darrera actualització: 23.09.2021 | 12:35