Nova convocatòria d'ajudes

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 11:00

L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha obert una nova convocatòria d’ajudes destinades a establiments i activitats del sector comercial o de serveis i per autònoms de diferents àmbits afectats econòmicament per la pandèmia. La convocatòria també inclou subvencions per a la posada en funcionament de noves activitats des de gener de 2020. Trobareu informació sobre les bases de subvenció a la web municipal i a través de les xarxes socials oficials de l’ajuntament.

La convocatòria consta de 3 línies d’ajudes:

  1. Subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per al suport i la reactivació d’establiments comercials i de serveis afectats econòmicament per la covid-19.
  2. Subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per a professionals autònoms de diferents àmbits afectats econòmicament per la covid-19.
  3. Subvencions, mitjançant el procediment de concurrència no competitiva, a persones de Lliçà de Vall que s’estableixin com autònomes, professionals i comerços en la posada en marxa de la seva activitat econòmica.

Som conscients de la importància del teixit comercial i de serveis del poble i és per això que seguim treballant en diferents línies de promoció i suport als establiments de proximitat de Lliçà de Vall.

Enllaç

 

 

Darrera actualització: 20.04.2021 | 14:44