Més de 750 persones celebren el Carnestoltes a Lliçà de Vall

Dilluns, 19 de febrer de 2024 a les 14:50

Més de 400 participants a la rua, amb 16 comparses. A la nit, més de 350 persones van gaudir de la festa amb Police Line Band i DJ Sonder.

 

Aquest passat dissabte, 17 de febrer de 2024, Lliçà de Vall ha celebrat la rua de Carnestoltes, com ja és tradició al municipi, una setmana més tard del que marca el calendari lunar. Més de 400 persones van participar a la rua, que es va realitzar entre l'escola Els Vinyals i el Pavelló Poliesportiu i unes 350 van gaudir de la festa a la nit. 

Al concurs de disfresses hi van participar 16 comparses: 8 de grans i 8 de minis. El premi a la millor comparsa gran va ser per "El món de veritat", mentre que la millor comparsa mini va endur-se'l "Abéjame". La millor actuació va ser per "La caixa dels desitjos", la millor carrossa de la va endur "Los tractores moteros" i el millor vestuari va recaure sobre "Donant la nota". En categoria individual, l'infantil va guanyar-lo "Fantasia molinet de vent" i l'adult va ser per "la reina d'Anglaterra". 

La novetat d'aquest any va ser la festa de la nit, que va rebre una molt bona acollida, sobretot de públic juvenil. Per l'escenari del pavelló hi van passar el grup de versions Police Line Band i seguidament el DJ Albert Sonder. Tot va estar maridat pel servei de bar que va oferir La Mama Gansa. 

Darrera actualització: 29.02.2024 | 08:09