Maig Cultural 2021 Liçà de Vall

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 14:00

Repensem un poble amb més inquietud social, més sostenible, més dinàmic, més cultural, més feminista, més igualitari i, per damunt de tot, més solidari. La solidaritat, l’empatia i la tolerància són actituds i principis per una societat millor.
La cultura i les polítiques entorn al benestar de les persones han de ser una veritable eina de transformació social. Per això estem molt il·lusionats amb el projecte que avui us presentem: el Maig Cultural, una nova proposta que pretén interpel·lar la població, a partir d'una programació cultural, al voltant d'un centre d'interès de caràcter social, local i global.
 

Enguany aquest fil conductor seran els moviments migratoris, voluntaris o forçats, sigui per motivació econòmica, política o social i les diverses problemàtiques que els generen. La programació que us oferim creiem que és enriquidora en el context actual que estem vivint. La resposta de les persones i entitats per teixir aquesta proposta solidària ha estat ben acollida i rebuda amb el mateix entusiasme que nosaltres hem posat en cada detall, per tal que aquest exercici col·lectiu de solidaritat es pugui convertir en un referent al nostre municipi i més enllà.

Desitgem que hi participeu i en pugueu gaudir. Gràcies per ser-hi, veïns i veïnes.*

Darrera actualització: 27.04.2021 | 14:38