Lliçà de Vall, un entorn per estimar i gaudir!

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 09:25

Durant el passat mes de juny hem pogut conèixer i gaudir de l’entorn de Lliçà de Vall a través de diferents activitats programades per l’Ajuntament en col·laboració amb les entitats del poble del Centre d’Iniciatives de Muntanya i el Centre d’Estudis i Recerca de Lliçà de Vall.

Lliçà de Vall és un poble amb molta història, una història feta per les persones que l’han viscut i treballat durant segles. Una forma de viure i entendre el territori que encara és present. Són nombrosos els masos que encara es conserven, els camps de secà, els camins, els boscos, els torrents o el riu Tenes.

Les diverses activitats que s’han organitzat durant el mes de juny han permès apropar-nos als principals racons naturals i històrics del poble: la passejada popular del dia mundial del medi ambient, la marxa nocturna, el joc de geocaching i una sortida ambiental pel riu Tenes dirigida als més menuts han permès conèixer i gaudir del nostre entorn. També vàrem comptar amb la xerrada sobre territori, natura i biodiversitat del Dr. Martí Boada als jardins de Can Coll i d’un concurs de fotografies per Instagram, que donarà a conèixer les persones premiades en els propers dies.

Aquestes activitats s’emmarquen dins del projecte de recuperació d’itineraris que enllaçaran la natura i la història i posaran en valor aquest llegat del nostre poble, per conèixer-lo, per estimar-lo, per gaudir-lo.

L'Ajuntament fa una valoració molt positiva de les activitats, així com de la participació que han tingut per part dels veïns i veïnes de Lliçà de Vall. Se'n destaca també la transversalitat amb la que s'han desenvolupat les activitats, implicant diferents àrees del propi consistori per fer palès que el medi ambient ens toca a tots i totes per igual.

Darrera actualització: 01.09.2021 | 10:34

Imatges