Lliçà de Vall s'adhereix a la celebració de l'Any Internacional de la Fruita i les Verdures

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 13:40

Els dimarts de juny s'oferirà fruita a les persones usuàries d'El Kaliu, i el dia 12 es repartirà fruita entre els visitants del mercat.

Aquest 2021 ha estat declarat l’Any Internacional de les Fruites i Verdures per Nacions Unides - FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura). Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar sobre la importància d’aquests productes en la nutrició humana, la seguretat alimentària, la salut i la sostenibilitat. Entre els seus principals objectius hi ha:

  • Conscienciar sobre els beneficis per a la salut que té el consum de fruites i verdures.
  • Promoure dietes i estils de vida saludables, equilibrats i diversificats mitjançant el consum de fruites i verdures.
  • Reduir la pèrdua i el malbaratament de fruites i verdures en els sistemes alimentaris de les fruites i les verdures.

Sota el lema "Les fruites i verdures, elements essencials de la teva dieta", l’Ajuntament de Lliçà de Vall es vol sumar a aquest esdeveniment. És per això que cada dimarts del mes de juny s'oferirà fruita variada a totes les persones usuàries d'El Kaliu.

A més a més, el pròxim 12 de juny un grup joves voluntaris dinamitzaran una parada a la zona del mercat setmanal on s'obsequiarà amb una peça de fruita a totes les persones que s'hi apropin.

Les fruites que es faran servir en ambdues activitats seran subministrades pels pagesos del poble i les parades del mercat setmanal de Lliçà de Vall.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 14:01