Lliçà de Vall rep la visita dels Reis d'Orient

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 10:00

Ses Majestats van passar per Lliçà de Vall el dia 5 de gener, tot i que els infants van poder visitar el seu campament els dies 3 i 4

Melcior, Gaspar i Baltasar van fer acte de presència a Lliçà de Vall, com cada any, la nit del 5 de gener. Ses Majestats van fer una cavalcada amb les seves carrosses des de l'Escola Els Vinyals fins la Plaça de la Vila, tot recorrent alguns dels carrers del municipi. Van ser acompanyats per una gran comitiva de patges i persones voluntàries, que també van comptar amb la col·laboració d'entitats com l'ASR Clàssics. Un cop arribats a la Plaça de la Vila, els Reis d'Orient van pronunciar el seu discurs des del balcó de l'Ajuntament, on els acompanyaven l'alcaldessa i altres membres de l'ajuntament, a més a més d'uns quants alumnes de les escoles del municipi. Més endavant, els tres Reis van recollir les cartes de totes les nenes i nens de Lliçà de Vall.

Els dies previs, el 3 i 4 de gener, els infants del poble van poder visitar el Campament Reial, instal·lat als jardins de Can Coll, on van poder veure l'espai on Ses Majestats descansen i fan vida durant el dia 5 i 6 de gener. Allà, la comitiva de patges els va guiar i els va explicar què feien els Reis Mags mentre es trobaven al seu campament.

Amb tot, l'Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les persones voluntàries que fan possible aquests dies tan especials.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 10:35

Imatges