Lliçà de Vall reivindica l'eliminació de la violència envers les dones amb un 25-N amb diverses activitats

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 13:07

Música, cultura i reivindicació formen part del programa d'actes del novembre lila

Aquesta setmana Lliçà de Vall celebrarà el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Un 25-N que se celebrarà amb actes culturals, musicals i reivindicatius. 

La prèvia, el dijous 24, començarà a la Biblioteca municipal amb l'Hora del conte, que per a aquesta ocasió es titularà Noies decidides. La cita serà a les 17.30 h. 

El mateix dia 25 els actes que arrencaran la jornada seran als jardins de Can Coll, a les 12 h, on es farà la lectura institucional del manifest i també de textos que han preparat l'alumnat de l'Institut El Vern. Seguidament, a les 13 h, serà moment pel teatre amb l'obra Píndoles feministes d'elles.

A la tarda, El Kaliu acollirà la inauguració de l'exposició titulada Violència masclista en la parella: desmuntem mites?. Més tard, a les 22 h, serà el torn de la música amb el concert del grup Les que faltaband, un grup de versions femení amb un espectacle festiu que posarà el toc final a la jornada.

Finalment, el dijous 1 de desembre, la Biblioteca oferirà el club de lectura "En clau de dona" amb la lectura Tomàquets verds fregits, del qual també es veurà la pel·lícula seguidament.

En paral·lel, des de la regidoria d'Igualtat s'ha creat el grup "Dona veu". Es tracta d'un taller d'empoderament i d'identitat, que culminarà amb la creació d'una obra de teatre documental. La directora serà la dramaturga Queralt Riera. Aquest grup començarà al mes de gener a la Biblioteca i es trobarà tots els dijous. Aquelles dones interessades en formar-hi part només cal que ho indiquin a través del correu lldv.dones@llissadevall.cat o enviant un missatge de WhatsApp al 671 49 69 87.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 14:12

Imatges