Lliçà de Vall recupera la Festa de la Primavera aquest 2024

Divendres, 5 d'abril de 2024 a les 17:30

Els actes principals aniran del 19 al 23 d'abril

 

L'Ajuntament de Lliçà de Vall ha recuperat aquest 2024 la Festa de la Primavera, que els darrers anys s'havia deixat de celebrar com a tal. Enguany, els actes principals es duran a terme entre el divendres 19 i el dimarts 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi. 

El consistori, conjuntament amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, ha organitzat una quinzena d'activitats:

En l'àmbit cultural hi destaca el festival de Contes per a tothom (CxT), el festival de la paraula, de la fantasia i del plaer d'escoltar històries i rondalles de viva veu a càrrec de narradors i narradores professionals. Així doncs, els contes i històries arribaran a molts racons del nostre poble: divendres 19, a les escoles i el Casal de la Gent Gran i també al teatre, dissabte 20 Can Coll serà escenari d'una tarda de conta-contes i d'una nit inquietant. Diumenge 21 tindrem contes al punt de migdia, i dimarts 23, tot celebrant Sant Jordi, tindrem un gran sarau a la Plaça de la Vila.

Com ja és costum per aquestes dates, dissabte 20 també se celebrarà el 45è homenatge a la Gent Gran de Lliçà de Vall. Tot un reconeixement a la vellesa del nostre municipi amb una gran festa al pavelló poliesportiu on la nostra gent gran podrà retrobar-se amb un dinar i ball amb música en directe. Aquella mateixa tarda, els Amics de la Poesia faran el recital poètic i la Colla Gegantera organitza la Trobada Gegantera Anual, on hi assistiran diverses colles convidades. Aquestes sortiran a les 18.30 h des de Can Coll i faran la ballada a la Plaça de la Vila a les 19.30 h.

Diumenge 21, la Colla Gegantera organitza la tradicional Arrossada Gegantera. El menú consistirà d'arròs, botifarra i postres i els tiquets es venen per 10 euros a la farmàcia Esplugues Grau i el restaurant Els Àngels. L’organització només proporciona taules, cadires, el plat i el menjar. Els assistents hauran de portar-se els coberts i els gots. Hi haurà servei de bar. Seguidament, l'Esplai GEP organitza un Quinto pel qual recaptaran fons per subvencionar les colònies d'estiu dels monitors. Més tard, la Coral Lliçà de Vall i el Cor de la Vall oferiran el Cafè Concert de Primavera, un concert de sobretaula especial i diferent, amb les formacions convidades dels Escamarlans i Ars Nova. 

Dimarts 23 serà el moment de celebrar la Festa de Sant Jordi. La Plaça de la Vila serà l'escenari de la Diada on hi haurà parada de llibres del Consell Lector de Lliçà de Vall, parades de roses dels comerços de jardineria local i parades de les entitats local. A més a més, hi tindrà lloc la cloenda del festival Contes per a tothom (CxT) amb l'espectacle Sarau de Sant Jordi amb Rah-mon Roma. 

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el programa de mà, que començarà a repartir-se la setmana vinent. 

Darrera actualització: 05.04.2024 | 18:07