Lliçà de Vall presenta el programa de la Festa Major 2023

Dimarts, 13 de juny de 2023 a les 14:00

Del 30 de juny al 3 de juliol, el municipi serà escenari d'una trentena d'actes que s'ubicaran entre la Plaça de la Vila i els jardins de Can Coll, majoritàriament

 

L'Ajuntament de Lliçà de Vall presenta el programa de la Festa Major d'aquest 2023, que se celebrarà entre el 30 de juny i el 3 de juliol. Els actes seran una combinació de cultura, música, espectacles i activitats per a tots els públics i que comptaran, com ja és tradició, amb la participació de les colles de la Festa Major. 

La prèvia

Tot i que la Festa Major començarà el divendres 30 de juny, les colles de la Festa Major han preparat una prèvia. El cap de setmana del 24 i el 25 de juny es duran a terme proves esportives i la prova dels DJs. Així, les colles aniran escalfant motors per començar la Festa Major amb més ganes.

Divendres 30

La Festa Major començarà, oficialment, el divendres 30. Al casal de joves El Kaliu s'hi farà una exhibició i competició de patinets i skates al skatepark. A les 22 h de la nit serà el moment on es donarà el tret de sortida de la Festa Major amb l'espectacle d'inici de festa. Seguidament es durà a terme la Flüor Party, on els colors i les llums acompanyaran la música per fer un gran show. La nit acabarà amb la sessió de P&P Sound DJ's. Mentrestant, als jardins de Can Coll, Joan Rovira posarà música en un format acústic.

Dissabte 1

El dissabte començarà amb l'activitat "Circomotik*", un taller de circomotricitat, pensat per a que els participants puguin experimentar i practicar tècniques de circ. A la tarda, més circ amb "Circ Cabaret Soulivan's", un espectacle amb molts números de circ d'alta qualitat tècnica. A les 19 h, la colla Gegantera farà la seva ballada habitual. L'Orquestra Maravella serà l'encarregada del concert i el ball de Festa Major d'enguany. Els diables ompliran els carrers de llum i gresca amb el correfoc. A la nit, The Jartbreikers oferiran un concert a Can Coll, mentre que a la Plaça de la Vila, el Dream Team Reload faran ballar a tothom amb la sessió de Josep Mª Castells, Toni Peret i Quique Tejada. Finalment, Albert Sonder tancarà la nit amb el seu ampli repertori musical.

Diumenge 2

La matinal de diumenge, com ja és tradicional, les entitats oferiran el recital de poesia, els jocs de taula i les partides d'escacs a Can Coll. A la tarda serà el moment de l'espectacle "Ballaruga La Festa" i de la Holi Fest. La nit començarà amb l'espectacle "Dos que improvisen", amb els actors Judit Martín i Jordi Serrano, un show de comèdia totalment improvisat. Seguidament, la nota músical la posaran ABBA Gold amb el seu tribut al mític grup suec, i Maleza. Finalment, el DJ SFER posarà les últimes notes festives a la jornada.

Dilluns 3

El darrer dia de Festa Major començarà amb un minigolf que s'instal·larà a Can Coll, i que divertirà a petits i grans. A les 20.30 h tindrà lloc la tradicional Truitada Popular, on tothom hi és convidat per donar tancament a la Festa Major. A les 21.30 h es coneixerà la colla vencedora d'aquest 2023. Seguidament, a Can Coll, havaneres i rom cremat amb el grup Port Bo per amenitzar la nit. A la Plaça de la Vila, P&P Sound Dj's ens faran ballar una estona fins les 00 h, moment on es farà el final de festa amb molta música, llum i colors.

Les colles no s'ho perden!

Les colles faran un total de 5 proves durant aquesta Festa Major:

  • Prova Angry Birds: dissabte d’11:00 a 12:30h a l’aparcament de l’Ajuntament
  • Prova Atrapa la bandera: dissabte de 23:00 a 00:30 al bosc de Can Gurri.
  • Mini proves: diumenge de 12:00 a 13:30h a Can Coll.
  • Prova Mario Kart: diumenge de 18:00 a 19:30h a la Pista coberta d’El Kaliu
  • Prova Camp de mines: dilluns de 18:30 a 20h a Can Coll.

A més a més, l'aparcament de l'Ajuntament s'habilitarà com a l'Espai de les Colles, on els podreu trobar i anar a visitar mentre fan gresca i bon ambient.

Espais de Festa Major

La Festa Major d’enguany es desenvoluparà entre la Plaça de la Vila i els jardins de Can Coll. A més a més, a la Plaça 1 d’octubre (al costat de l’Ajuntament) s’hi instal·laran diverses foodtrucks que complementaran l’oferta gastronòmica feta pels restaurants i bars del poble.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la versió en PDF del programa de Festa Major. L’Ajuntament ha habilitat un espai específic al web municipal on consultar tota la informació de la Festa Major i les possibles modificacions del programa que es puguin produir.

Darrera actualització: 13.06.2023 | 14:10