Lliçà de Vall i tota la Vall del Tenes, municipis afectats pel toc de queda nocturn

Dijous, 15 de juliol de 2021 a les 10:05

Des d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h​. A partir d'aquest cap de setmana, la mobilitat quedaria restringida entre la 1 i les 6 del matí.

Noves mesures per fer front a l'augment de casos de Covid-19 a Catalunya. Ahir, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, anunciava que a partir d'aquest cap de setmana s'aplicarà de nou el toc de queda en aquells municipis de més de 5.000 habitants que tinguessin més de 400 casos per cada 100.000 habitants els darrers set dies. La mesura afecta a 158 municipis de tota Catalunya, 26 al Vallès Oriental i als quatre municipis de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Ara mateix, a Lliçà de Vall la incidència acumulada dels darrers set dies és de 604 punts amb 67 casos positius, segons dades de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Així doncs, a partir d'aquest dissabte -i si el TSJC ho avala- s'aplicarà un toc de queda que restringirà la mobilitat entre la 1 de la matinada i les 6 del matí. La mesura tindrà una vigència de 7 dies, fins el dia 23, prorrogables sempre que la situació no hagi millorat. Aquestes restriccions s'afegeixen a les noves mesures anunciades anteriorment per les quals es limita l'horari de totes les activitats (cultura, restauració, etc.) a les 00.30h. També es limiten les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com en el privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents. A la restauració, les taules seran de 10 persones a l'exterior i de 6 persones a l'interior dels locals, que només podran acollir un 50% de l'aforament.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 09:22