Lliçà de Vall es prepara per donar la benvinguda al Carnestoltes

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 15:00

Aquest any, com a novetat, la rua acabarà al Pavelló, on hi haurà ball i festa durant la nit

S'acosta el febrer i això significa que arriba una de les festes més esbojarrades i divertides de tot l'any: el Carnestoltes. A Lliçà de Vall, les regidories de Festes i Joventut ja estan treballant en els preparatius per fer que sigui una jornada rodona.

El Carnaval tindrà lloc el dissabte 17 de febrer, una setmana més tard del que marca el calendari lunar, i seguint la tradició que ha tingut sempre el nostre municipi. La rua començarà a l'escola Els Vinyals i finalitzarà al Pavelló, on s'hi farà el concurs de disfresses i comparses. Aquest any, com a novetat, hi haurà ball i festa durant la nit. Així doncs, un cop acabat el concurs, es podrà gaudir d'un grup de versions i posteriorment d'un DJ que faran festa fins la matinada. A més, per a qui així ho desitgi, es podrà sopar en les foodtrucks instal·lades al carrer.

Les inscripcions al concurs de disfresses i comparses es poden fer mitjançant aquest formulari entre l'1 i el 15 de febrer. Les bases del concurs es faran públiques durant les pròximes setmanes.

 

Darrera actualització: 19.01.2024 | 15:56