Lliçà de Vall es prepara per celebrar el Nadal

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 15:05

Una desena d'actes, des del Fira't fins a Reis, ompliran diversos espais del poble aquest Nadal

Comença el mes de desembre i amb ell els preparatius per a les festes nadalenques. Els municipis es vesteixen de Nadal i Lliçà de Vall també ho fa. Avui, dilluns 5 de desembre, a les 18 h, es posarà en marxa la il·luminació de Nadal que guarnirà els carrers i places del municipi. A més a més, tot un seguit d'actes animaran aquests dies de festa.

 

Fira't per Nadal

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre, el ja tradicional Fira't per Nadal encetarà la programació d'actes d'aquest Nadal. La fira es trasllada als jardins de Can Coll, lloc on s'instal·laran les paradetes de les entitats, comerços, serveis i tallers per on podreu passejar i gaudir d'una bona estona. Entre tant, s'hi podran fer tallers i activitats infantils, assistir a l'hora del conte, veure la ballada dels gegants i també de la colla de gitanes i de música en directe tot fent un aperitiu. A més a més, durant aquest cap de setmana es realitzaran visites guiades a la capella de Can Coll, on ja s'hi pot veure la segona fase de la restauració de les pintures de Palau Ferré.

Trobareu tota la informació ampliada a l'espai de la web dedicat al Nadal a Lliçà de Vall.

 

Altres activitats del mes de desembre

Durant el mes de desembre també podreu gaudir de les següents activitats

  • Teatre familiar (sessió especial): Bitels per a nadons. 17 de desembre en 3 passis al matí
  • Concert de Nadal de l'Escola de Música de la Vall del Tenes. 17 de desembre a les 17.30 i les 20 h.
  • Concert de Nadal de la Coral Lliçà de Vall. 18 de desembre a les 18 h.
  • Concert "Un Nadal simfònic" amb el Cor de la Vall. 18 de desembre a les 19 h
  • Donació de Sang "especial Nadal". 19 de desembre
  • Tió de Nadal dinamitzat per l'Esplai GEP. 24 de desembre d'11 a 13 h.
  • Teatre: Nadales. 30 de desembre a les 20.30 h
  • Prèvia de Cap d'Any. 30 de desembre a les 20 h.

 

Els Reis arriben a Lliçà de Vall

Arribat el mes de gener, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Lliçà de Vall per tal de repartir il·lusió. Els dies 3 i 4 es podrà visitar de nou el Campament Reial que s'instal·larà a Can Coll, on la canalla podrà veure de primera mà el lloc on els Reis descansen durant aquests dies. A més a més, aquest any també podran passar pel Lliçàinfants que s'instal·larà al pavelló poliesportiu, on hi haurà noves propostes ecològiques i sostenibles que s'han muntat conjuntament amb l'espai familiar La Closca i la Biblioteca.

El dia 5 serà el moment de la veritat. A les 17.30 h començarà la cavalcada, que sortirà des de l'Escola Els Vinyals i acabarà a la Plaça de la Vila. Allà s'hi farà la benvinguda dels Reis i l'entrega de les claus del poble. Després, els nens i nenes podran fer entrega de les seves cartes. Si desitgeu que els vostres infants rebin el detall que es dona cada any, caldrà que passeu a buscar els tiquets dels regals de Reis per l'Ajuntament o Can Magarola fins el dia 30 de desembre. Són gratuïts i només per a infants empadronats al municipi.

Finalment, aquella mateixa nit, es viurà una nit molt màgica amb els patges reials. Seran els encarregats de fer arribar a totes les cases que ho sol·licitin un petit regal de part de Ses Majestats. Per demanar-ho, caldrà inscriure's al següent formulari fins el dia 16 de desembre. Un cop rebuda la confirmació automàtica, haureu de dur un paquet a Can Magarola fins el dia 20. Si necessiteu rebre més informació podeu adreçar-vos a Can Magarola en horari d'obertura o bé trucar al 93 844 53 80.

 

Trobareu tota la informació ampliada a la web Nadal a Lliçà de Vall i també en el programa de Nadal adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 15:50