Lliçà de Vall celebra una Setmana de l’Esport multitudinària

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 12:35

Una quinzena d’activitats marcades per l’alta participació han completat una setmana que celebrava l’activitat física del municipi

 

Del dilluns 8 al diumenge 14 d’abril, Lliçà de Vall ha celebrat la Setmana de l’Esport 2024 amb un programa ple d’activitats diverses, totes elles amb una alta participació. La regidoria d’Esports, juntament amb diverses entitats esportives del municipi, han sigut les encarregades d’organitzar exhibicions, classes dirigides, xerrades, partits, entrenaments i tornejos.

La Plaça de la Vila ha estat l’escenari principal de les activitats, on s’hi han pogut veure les masterclass de ritmes llatins, el futbol inflable, l bàsquet, el futbol americà, el futbol sala, el patinatge i el mini-tennis. Altres instal·lacions han acollit el bàdminton, el pàdel, una xerrada o el torneig de futbol.

El colofó de la Setmana de l’Esport va ser la Cursa-Milla Popular. Va comptar amb 320 participants, una cinquantena més que en l’edició de l’any passat. La classificació final, per categories, va ser la següent:

50 anys o més

Celia Zaragoza Fornaguera

Marc Tort Moreno

18-49 anys

Noemí Valvuena Serrano

José Luís Martín Peláez

17-15 anys

Ariadna Navarro Serra

Iker Varón Chao

12-14 anys

Laia Madera Rubio

Ian Peralta Ruiz

10-11 anys

Elia Mercado Sánchez

Jan Lapuente Tomás

8-9 anys

Ona Lapuente Tomás

Izan Delgado Chaves

6-7 anys

Carla Diago Guldager-Christiansen

Unai Martín Domínguez

5 anys o menys

Vera Torres Ortega

Eday de la Rosa Ramos

 

Darrera actualització: 15.04.2024 | 12:38