Lliçà de Vall celebra la Setmana de l’Esport del 8 al 14 d’abril

Dijous, 21 de març de 2024 a les 14:00

Més d’una quinzena d’activitats organitzades per les entitats esportives i l’Ajuntament de Lliçà de Vall completen el programa

 

La Setmana de l’Esport tindrà lloc entre els dies 8 i 14 d’abril a Lliçà de Vall. Des de la regidoria d’Esports, juntament amb diverses entitats esportives del municipi, s’han organitzat més d’una quinzena d’activitats per a totes les edats que culminaran el diumenge 14 amb la cursa-milla popular.

La Plaça de la Vila serà durant la setmana el centre neuràlgic de les activitats, tot i que algunes tindran lloc a El Kaliu, al Gimnàs municipal, al Pavelló del Gimnàs o a altres espais.

La regidora d’Esports, Sonia Marinas, vol posar en valor “la resposta i la implicació de les entitats, que ha estat molt bona i han proposat activitats fantàstiques” i anima a tots els veïns i veïnes a participar en les activitats.

Totes les activitats són gratuïtes i no requereixen d’inscripció, excepte dues. D’una banda, el torneig de pàdel que organitzen l’Assemblea Jove i el club Gespadel, pel qual cal inscriure’s abans del 10 d’abril i la inscripció són 20 euros. I d’altra banda, el plat estrella de la setmana, la cursa-milla popular, pel qual les inscripcions es poden fer fins el 8 d'abril, tot i que aquestes són gratuïtes.

Podeu trobar tot el programa d'activitats al cartell de l'activitat o en aquest enllaç

Darrera actualització: 02.04.2024 | 14:02

Imatges