Lliçà de Vall celebra 100 anys de futbol al poble

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 10:21

Dissabte 23 de setembre es presentarà el llibre del centenari i es disputarà un torneig que acabarà el diumenge 24

Aquest 2023 es compleixen cent anys des que es juga a futbol a Lliçà de Vall. La primera referència escrita sobre aquest esport a casa nostra data del 3 de juny del 1923 a la publicació La Gralla, on es detalla un partit entre el “Llissà de Vall” i l’Atlètic Granollerí.

Ara, cent anys després, el Centre d’Estudis i Recerca Licano Subteriore, juntament amb el Club de Futbol i l’Ajuntament de Lliçà de Vall, han editat un llibre on es repassa la història de la pràctica d’aquest esport al municipi, des dels primers registres fins a la història i l’evolució del club fins l’actualitat, sota el títol “Lliçà de Vall. 100 anys de futbol. 1923-2023”.

La presentació del llibre serà el dissabte 23 de setembre, a les 17 hores, als jardins de Can Coll. En l’acte, els autors del llibre –Alex Cea, Ricart Querol, Pere Esteve i José M. Garcia– explicaran com ha estat el procés de recerca i redacció del llibre. El col·loqui el conduirà Anna Busto, responsable de l’arxiu municipal de Lliçà de Vall. L’acte és obert a tota la ciutadania i finalitzarà amb un brindis.

En paral·lel, el Club Futbol Lliçà de Vall ha organitzat un torneig que s’allargarà dos dies. Tant dissabte com diumenge els partits es disputaran de les 9 del matí a les 19 de la tarda per a categories entre els 5 i els 12 anys d’edat. El dissabte 23, a les 19 hores, es farà la primera entrega de premis i es comentarà amb la presència de la colla gegantera i també amb l’actuació de Toni Garcia i Jaume Giménez, que interpretaran l’himne del CF Lliçà de Vall. La jornada finalitzarà amb el segon partit de lliga del primer equip del club.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 13:59

Imatges