Lliçà de Vall bateja els nous jardins de Can Coll com a Jardins Onze de Setembre

Dimarts, 12 de setembre de 2023 a les 13:20

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya aplega prop de 200 persones

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya va ser l'escenari triat per desvetllar el nom dels nous jardins de Can Coll. L'espai s'ha batejat com a Jardins Onze de Setembre, és per això que es va triar aquesta commemoració per revelar-ne el nom.

La Diada va comptar amb la participació d'unes 200 persones. L'acte va iniciar-se amb un minut de silenci amb triple motiu: les victimes del terratrèmol del Marroc, les victimes de l'atropellament de Montmeló d'aquest cap de setmana i la mort de la cooperant catalana Emma Igual a la guerra d'Ucraïna. Seguidament, l'alcalde, Ferran Ballestà, va fer el discurs d'obertura de l'acte, moment en el qual va desvetllar el nom dels Jardins Onze de Setembre. 

En la part més artística de l'acte, dos membres dels Amics de la Poesia van recitar diversos poemes en motiu de la Diada, i el trio Clau de Fa de l'Escola de Música de la Vall del Tenes van interpretar una peça musical. 

L'acte va continuar amb l'ofrena floral per part de diverses entitats del poble i també dels grups polítics municipals. Finalment, la Coral Lliçà de Vall va entonar el Cant dels Segadors per donar tancament a l'acte institucional. 

En acabar es va oferir un vermut amb el concert del grup de música popular Les Betzuca.

Podeu recuperar totes les fotografies de l'acte en aquest enllaç

La cursa de la Mancomunitat

A les 9 del matí, des de l'OTA Santa Maria del Vallès de Lliçà de Vall, va donar tret de sortida la XXXIV cursa de la Vall del Tenes. Hi van participar més de 170 corredors i corredores. La línia d'arribada era a les instal·lacions esportives de Pinedes del Castellet, a Santa Eulàlia de Ronçana.

Darrera actualització: 12.09.2023 | 14:16