L'escola Els Vinyals rep el 1r premi eduCAC per la sèrie Stranger Class 11

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 15:00

Les classes de 5è i 6è han participat en el projecte, que ha consistit en elaborar una sèrie de producció pròpia

Ahir, l'escola Els Vinyals va rebre la visita de Laura Pinyol, consellera del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, qui va fer entrega del guardó del 1r premi eduCAC als alumnes de 5è i 6è de l'escola. L'objectiu d'aquests guardons és fomentar l'educació en comunicació als centres educatius i reconèixer la tasca duta a terme pels docents a les aules. En aquest cas, aquests dos cursos han elaborat la sèrie Stranger Class 11. El guardó correspon al primer premi de la Categoria A: Centres educatius, cicles mitjà i superior de primària.

A l'entrega del guardó també hi va assistir l'alcaldessa, Marta Bertran, qui va felicitar l'alumnat i els docents per la feina feta i va destacar "que sigui un projecte inclusiu i transversal" amb la que l'alumnat ha après a fer una sèrie però ha adquirit molts més coneixements sobre història, llengua, biologia i química, entre d'altres.

Un equip de l'InfoK, el noticiari per a infants que elabora el canal Super3 de TV3, va desplaçar-se fins a Lliçà de Vall per enregistrar l'entrega d'aquest premi. Podeu veure la notícia en aquest enllaç.

Si voleu veure la sèrie elaborada pels alumnes d'Els Vinyals, podeu fer-ho al seu canal de Youtube.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 15:19