L’alumnat de 4t d’ESO visita la Fira Guia’t per decidir el seu futur formatiu

Dijous, 21 de març de 2024 a les 10:30

L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha liderat la iniciativa i ha proporcionat el transport que ha dut els i les joves fins a la Fira

 

Ahir, 20 de març, l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut El Vern va visitar la Fira Guia’t a Granollers. Es tracta d’una fira d’orientació acadèmica en la qual es dona a conèixer la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper.

L’Ajuntament de Lliçà de Vall ha liderat la iniciativa d’aquesta sortida i també ha proporcionat l’autobús que ha transportat els alumnes de 4t d’ESO fins a la fira. Van acompanyar-los l'alcalde, Ferran Ballestà, i la regidora d'Educació, Eva Oms.

Es tracta d’una visita molt interessant per a aquests joves, ja que a Lliçà de Vall no tenen la possibilitat de cursar cap estudi un cop finalitzen l’educació secundària obligatòria. En aquest sentit, l’Ajuntament de Lliçà de Vall ja està treballant per ampliar aquesta oferta. La regidora d’Educació, Eva Oms, assegura que “un dels objectius d’aquest mandat és aconseguir que a Lliçà de Vall s’hi pugui incorporar alguna modalitat de cicle formatiu”.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 10:00

Imatges