L'Ajuntament rep la visita de l'Associació Patinatge Lliçà

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 08:20

El grup Petit Xou i el quartet Clover van ser rebuts dissabte per l'alcaldessa i el regidor d'esports

Aquest passat dissabte el grup Petit Xou i el quartet Clover de l'Associació Patinatge Lliçà de Vall van ser rebuts a l'Ajuntament per part de l'alcaldessa, Marta Bertran i Ramon, i pel regidor d'esports, Juanjo Navarro i Villarejo. El motiu de la visita va ser per felicitar els èxits d'aquesta temporada a aquests dos grups.

Per una banda, el grup Petit Xou, format per 12 patinadores i 1 patinador, ha estat 4t al Campionat d'Espanya, 5è al Campionat de Catalunya i 7è al Campionat Europeu. Pel que fa al quartet Clover, format per 4 patinadores, ha obtingut la 2a posició en les tres mateixes competicions.

Duran la recepció, l'alcaldessa va destacar el fet que "es visibilitzi l'esport femení", i va agrair a l'entitat el fet de "portar el nom de Lliçà de Vall més enllà del poble". Per la seva banda, el regidor d'esports va destacar "l'esforç que ha suposat el fet d'entrenar de manera tan diferent durant la pandèmia". En l'acte es va lliurar un ram de flors i també una bossa de mongeta del ganxet de Lliçà de Vall a totes les patinadores. 

A l'acte també hi van assistir familiars de les patinadores i membres de la junta del club, entre ells Manuela Rosales i Xavi Caminal, qui presideix el club i que també va adreçar unes paraules d'agraïment a l'Ajuntament pel seu "suport al club, sobretot durant el darrer any i mig de Covid-19", com també ho va fer la capitana del Petit Xou, Anaïs Urbano. El club va lliurar una placa d'agraïment a l'alcaldessa i al regidor d'esports.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 09:05