L’Ajuntament rep la visita de la presidenta delegada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, Eva Menor

Dijous, 15 de febrer de 2024 a les 15:00

L’equip de govern ha rebut la diputada aquest matí

Avui, 15 de febrer, la diputada Eva Menor, que també és la presidenta delegada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, ha visitat Lliçà de Vall. L'acompanyava la coordinadora de l'Àrea, Anna Alvarez

L’equip de govern l’ha rebut a l’Ajuntament, on li han pogut transmetre les necessitats del municipi en una reunió de treball que ha durat una hora. Concretament s’han tractat temes relacionats amb el desenvolupament econòmic de Lliçà de Vall, centrat en les actuacions als polígons industrials i amb la formació de joves en els sectors punters del municipi.

L’equip de govern ha transmès a la diputada la voluntat de treballar conjuntament amb la Diputació de Barcelona per establir plans estratègics que fomentin el desenvolupament econòmic de municipi.

Finalment la diputada ha fet signatura del llibre d’honor de l’Ajuntament.

Seguidament s’ha fet una reunió de treball a les oficines de la Mancomunitat de la Vall del Tenes amb la presència dels quatre municipis i del servei d’empresa i ocupació.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 12:23

Imatges