L'Ajuntament posa en marxa una consulta popular per triar la futura Plaça de la Vila

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 15:00

La ciutadania podrà votar entre dues opcions per triar quins acabats finals vol per la Plaça. La votació es farà entre l'1 i el 10 de desembre.

L'Ajuntament du a consulta popular els últims detalls del que serà la futura Plaça de la Vila. Després de l'elaboració del projecte feta per Mangrana Arquitectes, l'Ajuntament vol que sigui la ciutadania qui triï quins acabats haurà de tenir la plaça. 

L'objectiu d'aquesta reforma és convertir la Plaça de la Vila en el centre neuràlgic de la vida cultural i social del poble. Amb l'obra, es guanya en espais verds, ombres i zones de socialització, i converteix tot l'espai en un indret amb més usos i major funcionalitat. A més, s'amplia l'espai de joc infantil i es dota d'espai definit el mercat i una zona d'actes.

Des d'ara fins el 30 de novembre comença la fase de difusió, on la ciutadania pot informar-se de les dues opcions que es duen a votació. Entre l'1 i el 10 de desembre serà el moment de votar de manera activa. Per fer-ho, pot fer-se a través del formulari online de votació o bé presencialment a l'Ajuntament (8.30h a 14.30h) o a Can Magarola (de dill. a dij. de 16.30h a 19h). 

Trobareu tota la informació relacionada amb la consulta a la web llissadevall.cat/consultadelavila

Es preveu que l'obra pugui iniciar-se a principis del 2022.

Darrera actualització: 26.11.2021 | 08:37