L’Ajuntament oferirà un servei de taxi nocturn gratuït per tornar a casa durant la Festa Major

Dilluns, 26 de juny de 2023 a les 12:38

El servei funcionarà de les 20 a les 03 hores, i serà només de tornada a casa

Aquesta setmana tindrà lloc la Festa Major de Lliçà de Vall, que començarà divendres i acabarà dilluns. Com a novetat, aquest any l’Ajuntament iniciarà una prova pilot de taxi per tornar a casa després de la festa.

El servei funcionarà els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol, és a dir, les nits de divendres, dissabte i diumenge. Començarà a funcionar a partir de les 20 hores de la tarda i l’últim servei acabarà a les 03 hores de la matinada.

Es tracta d’un servei gratuït i també compartit, és a dir, al taxi hi pujaran fins a 7 persones encara que aquestes no vagin juntes, semblant al funcionament que té un autobús. És per això que el servei no acceptarà reserves prèvies, sinó que l’accés serà per ordre d’arribada a la parada. Aquesta estarà situada darrere l’Ajuntament, a la cantonada entre els carrers Garrotxa i Montsià.

El taxi només realitzarà trajectes de tornada (des de la festa cap a casa), però en cap cas a la inversa.

Les persones menors d’edat caldrà que tinguin l’autorització signada per la seva família o tutors/es legals, i els menors de 8 anys hauran d’anar acompanyades d’un adult. La trobareu adjunta en aquesta pàgina.

Darrera actualització: 27.06.2023 | 08:25