L’Ajuntament incorpora dos operaris a la brigada durant 6 mesos

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 11:50

Degut a l’estat de sequera, es durà a terme un projecte de substitució del reg i condicionament de les zones verdes municipals

Des d’ahir, 2 de novembre, la brigada municipal compta amb dos operaris més, i serà així durant els pròxims 6 mesos. L’Ajuntament ha fet una contractació de dues persones per tal de dur a terme un projecte temporal pels efectes de la sequera.

La sequera dels darrers mesos ha obligat tant a la ciutadania com a les institucions a reduir el consum d’aigua. Una de les primeres mesures que va dur a terme l’Ajuntament de Lliçà de Vall va ser la de deixar de regar per aspersió les zones verdes, fent-ho només amb regadores a aquelles plantes o arbres per assegurar la seva supervivència. Ara, després de més de 8 mesos, i tenint en compte que la situació no s’està revertint, l’Ajuntament de Lliçà de Vall ha creat un pla de millora pel qual se substituirà el reg de totes les zones verdes –d’aspersió a gota a gota– i també es farà un condicionament general d’aquestes àrees, retirant la vegetació que hagi mort i, en els casos on sigui possible o necessari, plantant-ne de nova.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 11:56