L'Ajuntament de Lliçà de Vall renova la seva imatge corporativa

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 13:56

Des d'avui, 1 d'abril, s'utilitzarà el nou escut administratiu

L'Ajuntament de Lliçà de Vall estrena una renovada imatge corporativa per al consistori. En concret, s'ha fet una remodelació de l'escut administratiu de l'Ajuntament. L'escut heràldic del municipi, per contra, es mantindrà com fins ara.

Per tal d'elaborar el nou escut administratiu, s'ha partit de l'escut heràldic del poble de Lliçà de Vall que es va aprovar el 1982 i que s'ha utilitzat fins ara. Els elements principals que el conformen, les dues llísseres i la corona mural representativa de vila, es mantenen però en una versió més estilitzada i actual. El resultat és un escut modern que s'adapta perfectament als nous suports i canals de comunicació. També s'ha adaptat el color corporatiu, fins ara de tons terrossos, s'actualitza en un color grana més viu, concretament sota el codi 221 de Pantone. La tipografia que acompanya l'escut també s'ha actualitzat per una de més estètica.

Paral·lelament, l'Àrea de Comunicació està treballant en l'elaboració d'un manual d'identitat corporativa i una guia d'estil que acompanyarà aquesta nova imatge. Aquest projecte veurà la llum en els propers mesos, i serà una proposta per unificar els criteris de disseny i estètica de l'Ajuntament.

Adjunt a aquesta notícia trobareu el nou logotip per a poder-lo descarregar. 

Darrera actualització: 01.04.2022 | 14:20