L'Ajuntament de Lliçà de Vall organitza un cicle de seminaris comercials dirigits als negocis del poble

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 13:00

Durant el mes de novembre s'impartiran els tres seminaris, amb dues sessions cadascun, que giraran entorn les eines digitals i les xarxes socials

La regidoria de Promoció Local de l'Ajuntament organitza, aquest novembre, un cicle de seminaris comercials que aniran dirigits als negocis i comerços del poble que desitgin apuntar-s'hi. La temàtica girarà entorn les eines digitals i les xarxes socials com a eines per a gestionar negocis.

Cada seminari consta de dues sessions que es faran de 14.30h a 16.30h, aprofitant el tancament de migdia dels establiments.

Com dinamitzar el comerç a través d'Instagram? 

Aquest seminari va enfocat a conèixer en profunditat la xarxa social més dinàmica del moment així com les possibilitats que aquesta ofereix als petits negocis. Es mostraran les particularitats i característiques dels diferents canals de la plataforma (publicacions, històries, IGTV, directes i reels) amb l'objectiu que els negocis disposin de coneixements suficients com per potenciar la presència del seu negoci en aquesta xarxa social. La primera sessió serà el 15 de novembre i la segona el 17 de novembre.

Conèixer les eines digitals per crear una estratègia digital òptima

Seminari orientat a conèixer les eines digitals que els comerços tenen a la seva disposició per tal de desenvolupar una estratègia digital que sigui d'ajut per a impulsar la digitalització del negoci. Durant les sessions es tractaran àmpliament les diverses eines que els negocis poden emprar tot assenyalant les característiques i potencialitats de cadascuna d'elles. Es tractaran aspectes com la visibilitat del negoci a Internet i la geolocalització, així com la reputació digital i la gestió de ressenyes. La primera sessió serà el 23 de novembre i la segona el 25 de novembre.

Com fer ús de les xarxes socials per vendre més?

Aquest darrer seminari busca conèixer les possibilitats que ofereixen les xarxes socials per tal de promoure una relació més propera i enriquidora amb la clientela. Durant les sessions es farà menció a les particularitats i característiques de les xarxes socials més actives del moment tot parant especial atenció a la capacitat de cadascuna d'elles per promocionar i vendre els nostres productes. La primera sessió serà el 30 de novembre i la segona el 2 de desembre.

Per fer les inscripcions o sol·licitar més informació, podeu fer arribar un correu electrònic a lldv.promociolocal@llissadevall.cat

Darrera actualització: 08.11.2021 | 13:41