La Veu de juliol i agost repassa l'estiu amb la Festa Major com a tema central

Divendres, 30 de setembre de 2022 a les 17:38

El número 155 del butlletí municipal es començarà a repartir la setmana vinent

Una nova edició de La Veu ja és a punt. En concret el número 155, el corresponent als mesos de juliol i agost. En aquesta edició de La Veu es fa un repàs dels temes més destacats que han deixat els mesos d'estiu. El tema central va dedicat a un recull fotogràfic de la Festa Major d'enguany, que s'ha pogut recuperar en el seu format original després de dos anys de restriccions pandèmiques. 

En l'apartat de Persones podreu llegir notícies com la posada en marxa del servei "Acompanya'm" de joventut o sobre les activitats dels casals d'estiu municipals, entre d'altres. També podreu veure un primer avançament del programa de la Festa del Glaç. 

En la secció de Territori i Medi Ambient, les obres de la Plaça de la Vila i la instal·lació fotovoltaica de Les Llisses prenen protagonisme d'aquest estiu. També es fa un avançament del futur servei de transport públic del que gaudirà Lliçà de Vall en els propers mesos, així com de la segona fase de les càmeres de seguretat i del nou servei de Protecció Civil.

Precisament, lligada a la Protecció Civil, l'entrevista d'aquest número és a Adrià Gispert, l'impulsor del conveni pel qual la AVPC de Lliçà d'Amunt ha començat a donar servei al nostre municipi.

Podeu llegir el número al complet en el fitxer adjunt a aquesta pàgina. La pròxima setmana començarà el repartiment del butlletí a les llars del municipi.

Darrera actualització: 30.09.2022 | 17:38