La segona fase de les Voltes a Lliçà de Vall veu la llum amb diverses novetats

Divendres, 31 de març de 2023 a les 12:00

Noves guies, nous itineraris i la incorporació de diversos punts d'interès, entre d'altres coses

Les Voltes a Lliçà de Vall s'amplien amb nous recorreguts per connectar els barris de Can Salgot i Ca l'Estapè a la Volta al Turó de Can Farners, amb un itinerari botànic a l'entorn del Bosc Codern, amb dos nous punts d'interès històric i amb la publicació de dues guies, una de botànica i una d'ornitològica, que arribaran a totes les cases en els propers dies.

La guia botànica, elaborada amb textos de Marià Pou i Nadal, i la guia d'ocells, a partir de fotografies i textos de David Mestres i Jordi Carbó, ens ofereixen respectivament un nou recurs per conèixer els principals arbres, arbustos i plantes enfiladisses del bosc mediterrani i per conèixer els principals ocells del nostre entorn.

A l'entorn del bosc Codern, es crearà un itinerari botànic per identificar les principals plantes que hi podem trobar.

Així mateix, es senyalitzarà un tram d'accés des de Can Salgot i un des de Ca l'Estapè per connectar aquests barris amb la Volta de Can Farners.

Finalment, s'incorporen dos nous plafons històrics, la masia de Can Camp i la de Can Rels i dos nous punts d'interès natural, el torrent Merdans i el bosc de Can Farners.

Us animem a passejar, conèixer i gaudir de l'entorn natural i històric de Lliçà de Vall.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 12:33

Imatges