La segona edició del concurs d'Instagram "#gaudirllissadevall" ja té fotos guanyadores

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 13:02

El jurat ha escollit els quatre premis entre gairebé dues-centes fotografies

La segona edició del concurs d'Instagram "#gaudirllissadevall", organitzat durant el mes de juny dins els actes del Dia Mundial del Medi Ambient, ja té les seves persones guanyadores. El jurat ha hagut de deliberar entre més de 180 d'obres, i han destacat la gran qualitat de moltes d'elles.

Els premiats/des són:

  • Categoria de Paisatge: Maria Ramon, amb una imatge dels camps de Lliçà de Vall. El jurat valora els colors de la fotografia i que il·lustri un paisatge representatiu de la orografia de Lliçà de Vall. 
  • Categoria Detall Natural: Jaume Codina, amb una imatge d'un ocell sobre uns camps. El jurat valora la senzillesa de la fotografia i el missatge que es transmet. S’aprecia la qualitat a l’hora de saber disparar la foto en el moment oportú per captar el moment.
  • Categoria Detall Històric: Alfons Ruiz, amb una imatge de la torre de Can Coll. El jurat ha valorat que la imatge recollís un espai representatiu de Lliçà de Vall. També el contrast dels colors de la imatge.
  • Categoria Crítica Ambiental: Tomás Martos, amb una imatge d'unes llaunes tirades en un camp. El jurat valora la bona composició de la fotografia i l’originalitat. Es considera que fa una bona crítica ambiental del pas de l’ésser humà pel medi natural.

 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 14:20

Imatges