La Nit de les Dones, vetllada de sororitat

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 14:30

Unes 190 persones es reuneixen als jardins de Can Coll en un format renovat

El divendres 3 de juny va tenir lloc la Nit de les Dones en un format actualitzat als Jardins de Can Coll. Van assistir-hi 190 persones, que van ser rebudes amb un detallet especialment pensat per aquesta nit: una llibreta de paper reciclat on queda copsada la definició del mot sororitat.

La trobada va començar amb la inauguració de l’acte per part de l’alcaldessa Marta Bertran, que entre d’altres va expressar que “realment fa molta il·lusió veure tantes persones amb ganes de trobar-se en aquest jardins, a Can Coll, aquest espai tan nostre i tan bonic. Gràcies per ser tantes, per aquesta immensa resposta. Gràcies també als homes que avui heu vingut i ens feu costat. [...] Avui la nit és lila, és de retrobament, és per reivindicar-nos, és per compartir i desitgem que estigui plena de sororitat”.

A continuació, les assistents van gaudir d'un espectacle teatral sobre els drets de les dones en clau d’humor: L’Elvira Galo i Sol Galatro van fer de les Les Kelly’s influencers, dues senyores grans que han treballat tota la vida netejant i han vist moltes injustícies i drets de les dones vulnerats. Les Kelly's s’han informat de tot i volen explicar a les noves generacions com eren les coses abans, com són ara i com podrien ser si continuem en el camí de la lluita per la igualtat. D’una manera lúdica i divertida van crear diversos vídeos al millor estil youtuber per a tractar temes com la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, el feminisme, els drets de les dones i la violència de gènere, entre d’altres temes, i sempre amb la participació i complicitat de les persones assistents.

Seguidament va arribar un concert Biutysoul, un duet acústic format la veu de Cristina Collado acompanyada de Jesús Carrera a la guitarra. Van oferir un repertori musical molt variat i dinàmic, versionant temes clàssics i actuals del soul, pop i rock de diversos artistes.

Durant la vetllada es va compartir una copa de cava i un tastet per a tothom, que es va poder complementar comprant postres i begudes a la barra.

Des de l'Ajuntament de Lliçà de Vall agraïm la participació de totes les persones assistents, gràcies per ser-hi!

Darrera actualització: 10.06.2022 | 14:44