La Fundació Obra Tutelar Agrària de Lliçà de Vall s’adhereix al Voluntariat per la llengua

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:00

La Fundació ha signat un conveni de col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística 

La Fundació Privada Obra Tutelar Agrària, dedicada a acollir infants en situació d'alta vulnerabilitat i persones necessitades de tutela social, amb la finalitat d'assolir la plena integració social i laboral, s'ha adherit al Voluntariat per la llengua i promou les parelles lingüístiques. Aquesta iniciativa està promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística i la seva delegació al Vallès Oriental.

El dimarts 4 de maig, el senyor Martí Berini Marsal, president de la Fundació Privada Obra Tutelar Agrària, va signar l'adhesió al programa Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora i empresa d'atenció als joves amb risc d'exclusió social.

Aquesta Fundació té diversos programes socioeducatius per a joves i adolescents, un dels quals és el Centre Residencial d'Acció Educativa - CRAE Colònia Agrícola Santa Maria del Vallès, de Lliçà de Vall, del qual és director Josep Vilageliu. Aquest Centre acull 26 nois d'edats compreses entre els 14 i 18 anys en acolliment residencial i promou el desenvolupament integral de cada noi.

Podeu recuperar la notícia completa a la web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 11:04