La Diputació de Barcelona realitzarà obres de millora a la carretera BV-1602 que afectaran el trànsit de l’avinguda Montserrat

Dimarts, 20 de febrer de 2024 a les 09:47

El treballs duraran un mes i mig i preveuen la reparació d’alguns punts d’asfalt i la construcció de cunetes revestides de formigó

 

Aquesta setmana la Diputació de Barcelona, titular i propietària de la carretera BV-1602, que uneix Lliçà de Vall i Lliçà d’Amunt, iniciarà unes obres de millora de diversos elements de la via.

L’objectiu dels treballs és la construcció de cunetes revestides de formigó per tal que estiguin preparades per al trànsit ocasional dels vehicles en aquells punts més estrets o de revolts. Per a la realització d’aquestes cunetes, es repararà l’asfalt de les vores en diversos punts de la via.

Aprofitant aquesta obra, la Diputació també desplegarà una infraestructura de canalització que en un futur podrà albergar sistemes de comunicació com ara la fibra òptica.

Els treballs tindran una durada aproximada d’un mes i mig i, de manera puntual, tindran afectació sobre el trànsit de la via. Les obres s’estendran pel tram entre la rotonda de la Plaça de la Vila i l’accés al barri de Bosc Codern, al llarg de tota l’avinguda Montserrat.

Darrera actualització: 29.02.2024 | 08:09