Ja es poden sol·licitar els ajuts escolars i extraescolars que ofereix l'Ajuntament de Lliçà de Vall

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 11:30

Els terminis per sol·licitar els ajuts de menjador escolar, ajuts escolars, extraescolars i casal d’estiu per al curs 2021/2022 s’inicien el 15 de juny i finalitzen el 12 de juliol.

L'Ajuntament de Lliçà de Vall fa públiques les bases dels ajuts escolars i extraescolars, que cobreixen aspectes com el menjador, el material escolar, les sortides i colònies, les activitats esportives o el casal d'estiu, entre d'altres.

Es poden sol·licitar els ajuts per Educació Infantil (P3, P4 i P5), Educació Primària i per Educació Secundària Obligatòria.

El tràmit es realitzarà telemàticament a través del web de l’Ajuntament www.llissadevall.cat o demanant cita prèvia a la Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament per telèfon (938439000) o presencialment.

Per poder accedir als ajuts, els ingressos econòmics màxims, tot i que no impliquen la concessió del mateix, són els aprovats a les bases de  l’Ajuntament de Lliçà de Vall (les bases estan adjuntes a aquesta pantalla).

Per poder fer el tràmit heu de fer un clic a l'enllaç de tràmits i gestions, anar a l'apartat de benestar social i allà trobareu el tràmit d'ajuts de menjador.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 12:04