Ja es poden presentar les sol·licituds dels ajuts escolars i de menjador 2023-24

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 08:32

El termini de presentació va del 15 de maig al 9 de juny

Avui s'obre el termini per fer la sol·licitud dels ajuts municipals escolars i de menjador per pròxim curs. Les sol·licituds es podran presentar fins el divendres 9 de juny

El tràmit es pot fer telemàticament a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o bé presencialment a l'Ajuntament (caldrà portar tota la documentació necessària). 

Tenen accés a aquests ajuts tot l'alumnat d'educació infantil, primària i secundària (de P3 fins a 4t d'ESO), en els següents àmbits:

  • Ajut per despeses escolars: llibres socialitzats, material escolar, sortides, colònies, crèdit de síntesi. 
  • Ajut per activitats extraescolars: entitats esportives municipals, extraescolars de l'AFA i escola de música.
  • Ajut per menjador escolar
  • Ajut pels Casals d'Estiu municipal 2023

Altres ajuts que es poden sol·licitar: 

  • Ajuts per a estudis post obligatoris: (CFGM, CFGS, Batxillerat): les famílies interessades en sol·licitar aquest ajut hauran de demanar hora a l'àrea de Serveis Socials a partir del 15 de setembre.

Per poder accedir als ajuts municipals, els ingressos econòmics mensuals màxims (ingressos nets de tots els membres familiars que conviuen al domicili, una vegada descomptades les despeses de lloguer/hipoteca), tot i que no impliquen la concessió del mateix, són els aprovats a les bases de l’Ajuntament de Lliçà de Vall (bases adjuntes a aquesta notícia).

Per poder accedir als ajuts de menjador, els ingressos econòmics mensuals màxims són els establerts a les bases reguladores d’ajuts de menjador, que es poden consultar al document adjunt.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 13:32